Algemene voorwaarden

1. Op vrijdag 31 mei 2019 organiseert SV Breugel onder het mom van #samensolidair een veiling ten voordele van voetbalclub SV Breugel en Kleine Prins vzw. De opbrengst zal 50/50 verdeeld worden tussen beide verenigingen.
  2. Tijdens deze veiling zullen verschillende artikelen geveild worden gelinkt aan diverse sporters and sportclubs. De online veiling is een pre-veiling wat inhoudt dat de hoogste bieder op 24 mei 2019 om 20u nog niet definitief de eigenaar wordt van het geboden item. De finale bieding zal plaatsvinden tijdens een veilingdag gehouden op vrijdag 31 mei in O.C. De Groes in Kleine Brogel (Peer). Het hoogste online bod op 24 mei 2019 om 20u zal gebruikt worden als startbod op de finale veilingdag.
  3. Indien u het hoogste online bod heeft op 24 mei 2019 wordt u uitgenodigd voor de veilingdag op 31 mei 2019 (hoogste online bieder krijgt een gratis inkomkaart twv 10 Euro). Indien de hoogste bieder aanwezig is op de finale veilingdag, kan hij verder meebieden voor het hoogste bod, ingeval zijn online bod wordt overboden. Indien hij op het einde van de finale veiling op 31 mei nog steeds het hoogste bod heeft, wint hij de veiling en het geboden item, wat na betaling (er is een betaalterminal aanwezig) direct meegenomen kan worden.
  4. Indien u het hoogste online bod heeft op 24 mei 2019 wordt u uitgenodigd voor de veilingdag op 31 mei 2019 (hoogste online bieder krijgt een gratis inkomkaart twv 10 Euro). Indien de hoogste bieder niet aanwezig is/kan zijn op de finale veilingdag, dient hij/zij het hoogst geboden bod te storten op rekeningnummer van #samensolidair (BE64 7310 4748 9252). Het bedrag dient ten laatste op woensdag 29 mei 2019 ten laatste 23.59u zichtbaar te zijn op het rekeningnummer van #samensolidair (hou rekening met de feestdagen op 30/31 mei). Het hoogste online bod zal dan het beginbod zijn op de veilingdag op 31 mei. Indien het online bod niet wordt overboden, kan de hoogte bieder het geboden item komen ophalen bij een lid van het bestuur van SV Breugel (wordt afgestemd via mail). Indien het hoogste bod wordt overboden tijdens de veilingdag op 31 mei, wordt het bedrag door #samensolidair/SV Breugel teruggestort aan de hoogste online bieder ten laatste op 10 juni 2019.
  5. Elk bod is bindend onder opschortende voorwaarden zoals gesteld in punt 3 en punt 4. Dit houdt in dat SV Breugel gemachtigd is het gedane bod bij de hoogste bieder op te eisen volgens bovenstaande voorwaarden en/of het recht heeft om het bod als ongedaan te beschouwen indien niet voldaan wordt aan de voorwaarden onder punt 3 en 4.
  6. SV Breugel voert geen correspondentie/discussie over de voorwaarden van deze veiling en geschillen worden enkel onder deze voorwaarden betwist.

Samen solidair